Medlem

Som medlem i Kopovklubben är du med och stöder klubbens arbete med att främja rasens utveckling och framtid i Sverige dessutom har du som medlem rätt att vara med på klubbens aktiviteter så som hägnträningar, viltspårstävlingar, föreläsningar och kurser. Dessutom får du klubbens medlemstidning Kopovbladet i pdf-format via vår Facebooksida och i din e-post tre gånger per år samt flera olika rabatter på saker som kan vara till nytta för dig och din hund. Utöver detta så får du tillgång till medlemmarnas Facebooksida, Svenska Slovensky Kopovklubben.

De rabatter som gäller för medlemmar i SSKK är:

  • Axtorp Vildsvinshägn, 100 kr rabatt/tillfälle hägnträning. Ordinarie pris 600 kr (30 min)
  • Mamima Vildsvinshägn, 100 kr rabatt/tillfälle hägnträning. Ordinarie pris 1000 kr (60-120 min).
  • Jensen Vildsvinshägn, 15% rabatt på hägnträning via SSDV.
  • Pondus färskfoder, 10% rabatt på alla hela lådor.

Om du vill bli medlem fyll i formuläret som finns under fliken “Bli medlem”, sätt sedan in medlemsavgiften på Svenska Slovenský Kopovklubbens bankgiro 5421-5587 eller via Swish på nummer 1235930516.

Avgifter

Medlemsavgiften är 400kr/kalenderår varav 100 kr går till ditt medlemskap i SSDV (som vi svarar under). Medlemskapet är ett familjemedlemskap vilket innebär att även sambo och hemmavarande barn till den som betalar är medlemmar (helt gratis). Med medlemskapet följer dock enbart en rösträtt på klubbens årsmöte.

Är du valpägare?

Klubben erbjuder också valpmedlemskap för alla nya medlemmar med valpar (dvs hundar födda under året). Det medlemskapet kostar 100kr (varav inget går till SSDV). Tanken med det reducerade priset är att man som valpägare p.g.a. valpens ålder inte har möjlighet att nyttja medlemskapets alla fördelar. Du får dock Kopovbladet och tillgång till medlemmarnas Facebooksida.

OBS! Var mycket noga med att ange namn, adress och telefonnummer på din betalning, annars kommer klubben inte att kunna nå dig med information!

Då ett nytt datalagringsdirektiv träder i kraft i maj 2018 så vill styrelsen upplysa om vilken information vi lagrar om våra medlemmar. I vårt medlemsregister sparar vi namn, adress, e-post och telefonnummer till våra medlemmar. Dessa uppgifter är enbart tillgängliga för styrelsen och vi lämnar inte ut dessa uppgifter till tredje part. Den enda gången kontaktuppgifter lämnas ut är vid valphänvisning/avelshänvisning och då först efter medlemmens uttryckliga medgivande. Genom att gå med som medlem i Kopovklubben godkänner man ovanstående handhavande av personuppgifter.